До зустрічі, «Веселко», наступного року!

2018-06-15

Кожне літо ми чекаємо з нетерпінням. Вже перші сонячні дні, обіцяючи незабутні враження, відволікають нас від навчання та будь-якої роботи. Всі в очікуванні найяскравішої, барвистої і багатозвучної пори року – літа. У нього є багато звичних епітетів: дзвінке, радісне, веселе, дружнє, трудове, цікаве.

Отож, коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Тому 28 травня при Смільченецькому НВК вкотре розпочав свою роботу відпочинковий табір «Веселка». Організатори та вихователі чимало зусиль приклали, щоб відпочинок став для дітей активним, пізнавальним та пам’ятним. Літо – це не лише можливість відпочити від шкільних клопотів, а й зміцнити своє здоров`я. Про це потурбуються досвідчені вихователі та енергійні вожаті.

Під час відпочинку в таборі на дітей чекали різноманітні заходи: квести, змагання, свята, походи, екскурсії.

Вихователі спланували роботу так, аби дітям було і цікаво, і пізнавально.

Завершилась зміна урочистою лінійкою та святковим концертом, де було підведено підсумки роботи табору.

Отже, відпочинок, щедрий на відкриття, повний романтики, вдався. Ласкаве сонце, свіже повітря і навіть теплий літній дощик дарували усім нам добрий настрій, усмішки, а отже, – здоров’я! Головне, щоб сонечко світило та «Веселка» раділа. Попереду у дітей багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор та літніх сонячних днів.

Зміна закінчилась… Табір зачинив свої двері. До зустрічі, «Веселко», наступного року!

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi