Свято Андрія

2017-12-13

/Files/photogallery/Андрія.JPG

Свято Андрія Первозванного - дуже популярне і шановане протягом багатьох віків в Україні, дійшло і до наших часів. Щораз нові покоління приймають його за своє, продовжують та розвивають його народні традиції, бо їх збереження має велике значення для виховання молоді. Це одне з найулюбленіших передноворічних свят, яке традиційно відзначається в нашій школі. Організаторами та учасниками цього календарно-обрядового дійства були учні 4 класу (класний керівник Дзергун Н.М.).

Святкування Калити – справжня можливість поринути в атмосферу українських традицій, зазирнути у минуле нашого народу. Отак ожили перед нами старовинні народні ігри та забави. Тепер головне, щоб вони й надалі не канули у забуття. Міцний наш рід, жива у ньому пам’ять про минуле. Тож бережімо цю прекрасну невичерпну скарбницю. У ній розум, кмітливість, гумор, надія і світло завтрашнього дня.

Кажуть, усі ворожби та бажання «під Андрія» збуваються. Тож нехай те тепло і любов, які наші учні щедро розсіяли поміж присутніх у цей неповторний вечір, стократ повернуться до них, даруючи їм щасливу долю.

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi